MD Serveis


Ir al Contenido

L'EMPRESA

MDServeis neix l’any 1995 amb l’objectiu d’oferir un ampli ventall de serveis i productes informàtics que proporcionin als nostres clients els recursos tecnològics necessaris per a afrontar els nous reptes, ja siguin de productivitat o bé administratius, de gestió i de comunicacions.


Som una empresa amb un ampli coneixement de la realitat que envolta el mon empresarial actual i modern, i de les necessitats de procés de dades que d’ell en sorgeixen.

Els nostres clients saben que en tot moment tenen a la seva disposició el servei que necessiten, ajustat i adaptat a la seva realitat concreta. Els nostres principals actius per als nostres clients son:

  • Una cultura d’empresa que reposa sobre la base del servei al client
  • La professionalitat de tot el personal
  • La flexibilitat i la capacitat de diàleg
  • La infrastructura pròpia


A més, MDServeis està sempre en la recerca dels nous productes que els fabricants ens posen en el mercat, destriant aquells que aconsegueixen millorar la productivitat, i seleccionant-ne els mes adequats per a cada cas.


Així doncs, creiem que MDServeis posseeix tots els atributs necessaris per tal d’estar permanentment preparada i afrontar els nous reptes que ofereix un dels sectors més dinàmics de la indústria, el de les noves tecnologies. Això la converteix, per tant, en un dels millors proveïdors de serveis en aquest àmbit que una empresa pot tenir al seu costat, per tal poder afrontar amb èxit les estratègies empresarials que li permetin competir amb garanties en els mercats, i adaptar-se als nous reptes i necessitats de futur.Regresar al contenido | Regresar al menú principal